Накратко за нашата компания

Повече от 10 години – предпочитан дистрибутор от аптеките.

ДИНИ ОТС ООД е лицензиран търговец на едро с медицински изделия, хранителни добавки и козметика. Дейноста на компанията е насочена към търговия с ОТС продукти – ПРОДУКТИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА.
Фирмата е създадена преди 15 години с цел доставка на медицински консумативи. Основната складова база на фирмата се намира в гр. Варна. Всеки ден, екипа на ДИНИ ОТС със собствена логистика доставя на своите клиенти от цяла Източна България необходимите продукти. Предлагания асортимент включва широка гама от артикули насочени към аптечния и дрогерийния пазар като – санитарно-хигиенни материали, латексови изделия, козметика българска и вносна, билки, хранителни добавки, медицински консумативи, апарати за кръвно налягане и инхалатори, препарати против насекоми и гризачи и др.

DINI OTC home

Дългогодишното ни партньорство с множество български производители както и международни компании от Германия, Япония и Китай гарантират стабилноста и конкурентноспособноста на нашата компания. Логистичния отдел на фирма ДИНИ ОТС покрива вече цялата територия на страната. Фирмата има и представителство в гр.София, откъдето достига до всички свои кленти в Западна България.
Днес, благодарение на развитата си дистрибуторска мрежа, богата номенклатура, коректните взаимоотношения с клиентите, благоприятните търговски условия, както и качеството на предлаганите услуги ДИНИ ОТС заема водещо място в дистрибуцията на ОТС продукти в страната.

Екипът на ДИНИ ОТС дава най-доброто от себе си в услуга на клиента като функция на хуманната същност на сферата в която работим и творим. Водещи принципи са лоялността и качественното обслужване на нашите уважавани партньори, стремеж към непрестанно усъвършенстване, защото само пълното себеотдаване води към успех.

Фирма ДИНИ ОТС разполага с екип от добре подготвени търговски представители ,които покриват цялата страна и са в услуга на нашите партньори. Натрупаният опит и личностните качества на екипа гарантират сигурен и прозрачен начин на работа, високо ценен от партньорите и клиентите на фирмата. ДИНИ ОТС предлага първоначална среща с клиента, която има за цел да даде максимално точна информация за неговите нужди и желания, както и да предложи детайлна информация за набора от услуги, които можем да предложим. Такава среща ще даде възможност за най-бързото и точно синхронизиране на търговските ни условия към специфичните желания и изисквания на клиента, преди да се изготви и подпише търговското споразумение.

БОЛНИЦИ, ДОМОВЕ, АПТЕКИ, ДРОГЕРИИ, МАГАЗИНИ ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ

ДИНИ ОТС предлага първоначална среща с клиента, която има за цел да даде максимално точна информация за неговите нужди и желания, както и да предложи детайлна информация за наборът от услуги, които можем да предложим. Такава среща ще даде възможност за най-бързо и точно синхронизиране на търговските ни условия към специфичните желания и изисквания на клиента, преди да се изготви и подпише търговското споразумение. За всеки клиент ние можем да определим индивидуален дилър и отделна схема за заявки, съобразена с него, като гарантираме пълна конфиденциалност на разговорите, документите и услугите, които предлагаме.
Посъветвайте се с нас! Всеки успешен бизнес има нужда от насоки. Позвънете и ни повикайте да Ви помогнем с консултация кои продукти се продават успешно на пазара, за да стимулирате вашите приходи.
– Ще Ви изготвим персонална оферта.
– Ще Ви консултираме за начина на предлагане.
– Ще бъдем винаги до Вас когато Ви трябва даден продукт.
С тези основни насоки, ние сме сигурни, че ще увеличите приходите си и Вашите клиенти ще бъдат още по-доволни!

Най-често задавани въпроси

Възможно е да се съчетават по 2, 3, дори и повече продукта, в зависимост от наличните проблеми и необходимост.

Запознайте се с основните характеристики на продуктите, тяхното благоприятно въздействие върху здравето, проучете какви са Вашите необходимости, дори ако е нужно – консултирайте се със специалист! Само така ще получите най-правилното съчетание на продуктите.

Ако няма изрични указания за начина и времето на приемане, се препъръчва прием 10 – 15 минути преди храна с чаша вода или билков чай. За част от продуктите има препоръчвани схеми на прием, които са указани в етикета или в брошурите. При необходимост се посъветвайте с Вашия лекар или се обърнете към някой от нашите консултанти.

Фирмени събития